Dating website Singles 50

Singles 50 Alla recensioner, åsikter och erfarenheter

Över 40
redactor
Eliska Kolarova
Chefsredaktör Lovino.se
Helhetsbetyg
8,5/10
256 200+ / 40+
Singles 50

Plattformens användbarhet och funktioner: 9,6/10

Säkerhet: 9,4/10

Profilinformation och grafik: 9,2/10

Potential för att hitta rätt partner: 9,7/10

Kundsupport: 8,9/10

Pris: 9,3/10

Foton av användare
som är online
56681 medlemmar online just nu

Elias
Elias, Ålder: 48
Celine
Celine, Ålder: 58
August
August, Ålder: 60

Singles 50 Alla recensioner, åsikter och erfarenheter

Du måste vara över 40 år

Singles50 marknadsför sig själva som en exklusiv dejtingplattform för singlar i sina bästa år. Plattformen välkomnar alla som har intresse av att bekanta sig med individer som åtminstone fyllt 40 år. Den lämpar sig just därför perfekt för medelålders män och kvinnor som letar efter den sanna kärleken.

Du kommer också märkt att Singles50 har en ganska relativt bred medlemsbas där båda könen ligger dominerar och ligger procentuellt nära varandra. Registreringen är kostnadsfri och konfidentiell där kommunikationen sker med hjälp av privata meddelanden. Om du tvekar över att gå med i denna plattform så kan vi berätta att Singles50 säkerligen kommer att vara värt besväret.

Registreringen tar endast ett par minuter

Att registrera sig på Singles50 går snabbt och enkelt. Även en nybörjare som aldrig suttit vid en dator klarar av att genomföra registreringen på endast några minuter. Det är viktigt att betona faktumet att ju mer information du delar med dig själv, desto större blir dina chanser att hitta en ideal partner för just dig. Plattformen erbjuder ett välbeprövat sätt att koppla ihop likasinnade människor och du kan se fram emot att träffa många olika och spännande människor som alla letar efter sin själsfrände.

Hitta en bekväm position på din stol och slutför din profil

Efter att du har genomfört registreringen på plattformen så kommer du att bli ombedd att ladda upp en profilbild som föreställer dig själv. Det ideala är att ladda upp en av dina nyare profilbilder så att den motsvarar din nuvarande utseende. Säkerställ också att du laddar upp dina bästa foton. Under varje profilbild så har du möjligheten att verifiera huruvida andra användare kommer att kunna se din profilbild klart och tydligt eller om bilden ska göras maskas.

Du har även möjligheten att även välja vem som kommer att kunna se dina foton. Efter att du laddat upp dina bilder så behöver du även genomföra en personlighetstest som kommer att avslöja dina mål, tankar och livsstil.

Bli en premiummedlem hos Singles50: Ja eller nej?

Efter att du fyllt i din profil och laddat upp bilder så kommer du snart att upptäcka att du inte kan nyttja alla de funktioner som plattformen erbjuder. Om du önskar nyttja alla de funktioner som erbjuds så behöver du bli en premiummedlem. Du har möjligheten att bli premiummedlem för en tre månader, sex månader eller ett helt år. Efter denna tidsbestämda period så kommer ditt medlemskap att automatiskt förnya så att du även i fortsättningen får möjligheten att nyttja plattformens funktioner. Premiummedlemskap ger dig möjligheten att skicka och ta emot privata meddelande, du får möjligheten att se vem som har spanat in din profil, samt spana in foton från andra medlemmar. Du har även möjligheten att skapa en lista med dina favoritkontakter om du så önskar.

Hur säger man upp sitt medlemskap hos Singles50?

Om ni inte har ett premiummedlemskap för närvarande så kan du säga upp ditt nuvarande medlemskap genom din profil. För att göra det så måste du gå till din profil, välja ”Inställningar” och sedan klicka på ”Av-aktivera profil”. Premiummedlemmar behöver av-aktivera sin profil på ett annat sätt. Man måste först säkerställa att man har minst 14 kalenderdagar kvar av sitt avtal innan man överhuvudtaget kan säga upp avtalet. För att säga upp avtalet så behöver du skicka ett brev eller fax till företaget eller använda sig genom den speciella uppsägnings-länken som finns på plattformen.

redactor
Eliska Kolarova
Chefsredaktör Lovino.se
Senast uppdaterad
07. 11. 2021

Singles 50 Funktioner

Sök för vip

Du kan söka efter en partner baserat på ålder, längd, utbildning, inkomst, fysisk plats och mer. När du sparar en sökning så kommer du även att får kontakter baserat på dessa preferenser.

Att göra foton tillgängliga

Dina foton kan ses av alla användare eller göras tillgängliga för specifika användare som du väljer ut.

Smarta rekommendationer

Plattformen använder sig av en algoritm för att rekommendera och koppla ihop individer med likasinnade intressen, livsmål och värderingar. Ange bara din personliga information och låt algoritmen hittar din perfekta partner.

Bläddra snabbt i profiler för VIP för vip

Varje medlem har möjligheten att kostnadsfritt bläddra igenom andra användares profiler och kontakta dessa medlemmar om så önskas.

Kärlek vid första Lajk för vip

Singles50 ger dig möjligheten att upptäcka likasinnade individer genom att använda sig av en funktion som rekommenderar medlemmar baserat på de uppgifter som du angett vid registreringen av ditt konto. Om du ser en medlem som du fattat tycke för så kan du gilla dess profil med ett hjärta.

Premium PRO för vip

Premium har utformats främst för att eliminera oseriösa och falska användarprofiler. Dessutom erbjuder premium ett antal funktioner som förutom att höja säkerheten, ökar även din chans att träffa någon du gillar.

Valfritt VIP-medlemskap

Varje medlem kan bestämma sig för att aktivera ett VIP-medlemskap under en viss period. Följande medlemskaps-alternativ finns tillgängliga; tre månader (319 SEK/månad) eller sex månader (319 SEK/månad) eller 12 månader (199 SEK/månad). Detta medlemskap erbjuder dig många fördelar och tillåter dig att läsa och skicka privat meddelanden till andra medlemmar.

Ange relevant information om dig själv

Singles50 erbjuder tillräckligt med utrymme för självuttryck. Du kan ladda upp flera foton till ditt användarkonto och på det sättet öka dina chanser att bekanta dig genom att fylla i ett personlighets-frågeformulär.

Singles 50 VIP-medlemskapspriser

Kostnadsfri profil

Bläddra snabbt i profiler
Läs och skicka meddelanden
Klart synliga foton
Lägg till kontakter i favoriter
Bästa erbjudande

3 månader VIP medlemskap

479 kr (per månad)

Bläddra snabbt i profiler
Läs och skicka meddelanden
Klart synliga foton
Lägg till kontakter i favoriter

6 månader VIP medlemskap

319 kr (per månad)

Bläddra snabbt i profiler
Läs och skicka meddelanden
Klart synliga foton
Lägg till kontakter i favoriter

12 månader VIP medlemskap

199 kr (per månad)

Bläddra snabbt i profiler
Läs och skicka meddelanden
Klart synliga foton
Lägg till kontakter i favoriter

Singles 50 För-och nackdelar

Fördelar

256 000 aktiva användare
Förhållandet mellan män och kvinnor är 51: 49
Bläddra snabbt i medlemsprofiler
Smarta partner rekommendationer
Valfritt VIP-medlemskap

Nackdelar

Vissa funktioner är endast tillgängliga för medlemmar med VIP-medlemskap
Endast medlemmar över 40 kan registrera sig på plattformen
De flesta användare letar efter allvarliga och långsiktiga förhållanden
Premium medlemskapet kan inte avbrytas i dina kontoinställningar

Singles 50 för användare

Fördelar

Du kan göra dina foton tillgängliga för endast specifika medlemmar
Du kan prenumerera på Premium-medlemskapet som erbjuder dig många extra funktioner och fördelar
Du kommer endast att behöva fylla i den information du anser vara nödvändig och lämplig för din del. Dock är det så att ju mer information som du inkluderar i din profil, desto större är chansen att hitta din själsfrände.
Screenshot

Mina personliga tankar om Singles 50

redactor
Eliska Kolarova
Chefsredaktör Lovino.se

Singles50 har alla förutsättningar för att bli din favorit-dejtingsida om du råkar vara 40+ eller äldre. Plattformen hjälper dig att hitta nya partners och samlar likasinnade individer på en och samma plats, medan man ger dem chansen att bekanta sig med varandra. Om du verkligen letar efter din livspartner så lönar det sig att definitivt att betala för ett premiummedlemskap. VIP-medlemskapet ger dig en massa extra funktioner, håller dig säker från falska och bedrägliga profiler samtidigt som du ökar chansen att träffa din själsfrände. Denna plattform döljer inte några obehagliga överraskningar som vissa konkurrerande dejtingsidor tenderar att syssla utan har skapats helt med användaren i fokus!

Singles 50 Användarnas erfarenheter och recensioner

Alla recensioner (4)
Positiva recensioner (4)
Negativa recensioner (0)
Johan Karlsson, 49 år gammal

Jag har stort förtroende för plattformen och hoppas verkligen att kunna hitta en person som kommer hjälpa mig att komma över min avlidna fru. Johan Karlsson.

JA 3 NEJ 1
Kim, 45 år gammal

Jag registrerade mig med förhoppningen om att kunna hitta en själsfrände men blev förvånad då jag insåg att även om jag kunde skicka ett privat meddelande utan att inneha ett VIP-medlemskap så fick jag alltid svara automatiska svar med texten "du har fångat mig, vänligen berätta mer om dig själv". Detta gör mig förvirrad samtidigt som jag endast verkar ha möjligheten att skicka meddelanden till medlemmar som finns i Luxemburg, gör mig ännu mer konfundersam. Jag skrev till kundservice och frågade om jag kunde skicka meddelanden till medlemmar baserade i Sverige främst, men fick dessvärre ingen respons på mina frågor.

JA 6 NEJ 2
Anders, 44 år gammal

Jag vill tacka dig för din datering. Jag hittade en kille efter så många år. Jag har inte litat på internet och i min ålder verkar dejtingsajter mer synd. Jag ändrade mig. I mitt område KAN jag INTE lära känna den kille jag vill ha. Du hittade det för mig och du förtjänar mitt tack.

JA 11 NEJ 6
Kajsa, 51 år gammal

Jag hittade en super trevlig kille på Singles50! Och jag kan inte klaga på någonting egentligen.

JA 15 NEJ 8

Du läste om oss på

www.xpressen.se www.aftonbladet.se www.svt.se www.sydsvenskan.se www.svt.se