Academic Singles

Academic Singles Alla recensioner, åsikter och erfarenheter

redactor
Eliska Kolarova
Chefsredaktör Lovino.se
Helhetsbetyg
8,3/10
24 000+ / 23+
Academic Singles

Plattformens användbarhet och funktioner: 8,5/10

Säkerhet: 8,2/10

Profilinformation och grafik: 8,2/10

Potential för att hitta rätt partner: 8,3/10

Kundsupport: 8/10

Pris: 8,8/10

Foton av användare
som är online
5310 medlemmar online just nu

Erik
Erik, Ålder: 31
Lilly
Lilly, Ålder: 28
Edvin
Edvin, Ålder: 28

Academic Singles Alla recensioner, åsikter och erfarenheter

Ej endast för högtutubildade

Även om Academic Singles profilerar sig själva som en webbplats riktad mot akademiskt utbildade individer, vilka tenderar att ha svårare att lära känna likasinnade så ta detta med en nypa salt. Du har möjligheten att bli en medlem på deras plattform oavsett din utbildningsnivå, ålder eller din nuvarande professionella ställning. På denna online plattform så kommer ni att kunna komma i kontakt med individer vilka kommer passa just Er personlighet. Om ni letar efter ett seriöst förhållande och en romans som håller hela livet, då ska ni definitivt bli medlemmar på Academic Singles. Plattformen tillåter inte könsdiskriminering, vilket kännetecknas av den jämna medlemsfördelningen av män och kvinnor. Att registrera sig är helt kostnadsfritt och bar Ni själva väljer huruvida ni önskar bli VIP medlemmar eller ej.

Registreringen tar endast ett par minuter

Känner du dig vilsen inom den digitala världen? Det är faktiskt inte så viktigt överhuvudtaget i detta sammanhang. Registreringen hos Academic Singles är väldigt enkelt och går relativt snabbt. Det som är viktigt är at ange korrekta uppgifter för att just Du ska kunna hitta en partner som motsvarar dina preferenser. Denna process eliminerar den monotona processen där du måste gå igenom varje enskild profil för att på så sätt kunna hitta någon som passar dina personliga preferenser. De kandidater som du får som rekommendation baseras på de svar som du angett under själva registreringsprocessen.

Hitta en bekväm position på din stol och slutför din profil

Efter att du registrerat dig så kräver plattformen att ni lägger upp en profilbild som föreställer dig själv. Det ideala är att ladda upp en av dina nyare profilbilder så att den motsvarar Din nuvarande utseende. Säkerställ också att du laddar upp dina bästa foton. Under varje profilbild så har du möjligheten att verifiera huruvida andra användare ser Din profilbild klart och tydligt eller om bilden ser grumlig ut.

Du kan även välja vem som bör kunna se Dina foton. Efter att du laddat upp ina bilder så behöver du även genomföra en personlighetstest som kommer att avslöja Dina mål, tankar och livsstil.

Bli en premiummedlem hos Academic Singles: Ja eller nej?

Efter att du fyllt i din profil och lagt till bilder så kommer du snart att upptäcka att du inte kan nyttja alla de förmåner som plattformen erbjuder. Du har möjligheten att bli en premiummedlem om du önskar nyttja alla de funktioner som plattformen erbjuder idag. Du har möjligheten att bli premiummedlem för en månad, sex månader eller ett helt år. Efter denna tidsbestämda period så kommer ditt medlemskap att automatiskt förnya så att även i fortsättningen får möjligheten att nyttja plattformens funktioner. Premiummedlemskap ger dig möjligheten att skicka och ta emot privata meddelande, du får möjligheten att se vem som har spanat in Din profil, samt spana in foton från andra medlemmar. Du har även möjligheten att skapa en lista med dina favoritkontakter om du så önskar.

Hur säger man upp sitt medlemskap hos Academic Single?

Om ni inte har ett premiummedlemskap förnärvaranade så kan du säga upp ditt nuvarande medlemskap genom din profil. För att göra det så måste du gå till din profil, välja ”Inställningar” och sedan klicka på ”Avaktivera profil”. Premiummedlemmar behöver avaktivera sin profil på ett annat sätt. Man måste först säkerställa att man har minst 14 kalenderdagar kvar av sitt avtal innan man överhuvudtaget kan säga upp avtalet. För att säga upp avtalet så behöver du skicka ett brev eller fax till företaget eller använda sig genom den speciella uppsägningslänken som finns på plattformen.

redactor
Eliska Kolarova
Chefsredaktör Lovino.se
Senast uppdaterad
07. 11. 2021

Academic Singles Funktioner

Sökning för vip

Academic Singles hjälper Dig att hitta en partner baserat på följande prefernser: fysisk plats, utbildning, din ålder, längd, inkomster… Den ideala partnern kommer att finnas bland dina rekommenderade kontakter.

Åtkomst till foton

En av våra innovativa funktioner låter dig bestämma vem som ska kunna se Dina foton. Du har möjligheten att visa dessa för alla medlemmar hos Academic Singles eller endast specifika användare vilka Du definierar under inställningar.

Avancerade rekommendationer för partners

Med hjälp av vår innovativa teknologi så kommer Academic Singles att hjälpa er hitta den rätta partnern som passar just Dina preferenser och krav. Denna smarta teknologi scannar alla profiler och väljer ut den som matchar bäst med just Din profil. Den baserar sina val på livsstil, intressen, värden och mycket mer.

Snabb sökning bland profiler för vip

Genom att ta del av VIP medlemskapen så får du möjligheten att spana in på andra profiler hos Academic Singles där du får veta mer om deras utseende, intressen och personliga värderingar. Med en VIP medlemskap så kan du även kontakta alla medlemmar hos Academic Singles.

Ljubav na prvi lajk för vip

Gillar du lek? Genom lek så kan du lära känna nya och spännande individer so utbildad sig på en akademisk nivå. Spana in profilen från andra individer, erbjud de ett hjärta för att visa att ni fattat tycke för dessa eller en kryss för att signalera er missnöjdhet.

Premiumfunktioner för vip

Varje medlem har möjligheten att bli en VIP medlem och på det sättet få möjligheten att nyttja alla de olika funktionerna som Academic Singles plattformen erbjuder. VIP medlemskap kommer att hjälpa Dig att realisera drömmen om att komma i kontakt med den rätta.

Valfri VIP medlemskap

Efter att du registrerat dig på webbplatsen så har du möjligheten att prenumerera på en tre månaders medlemskap för (499 SEK per månad), ett medlemskap som gäller i sex månader kostar (299 SEK per månad) och medlemskap för tolv månader (199 SEK per månad).

Lägga till personlig information

Det finns ingen anledning för Dig att skämmas eller känna rädsla när du fyller din personliga information under registreringsprocessen. Dela gärna dina personliga tankar, livsstil, utseende etc. Att fylla din profil med relevant information på Academic Singles är både roligt och underhållande.

Academic Singles VIP-medlemskapspriser

Kostnadsfri profil

Synliga foton
Se vem som är online just nu
Ta emot och skicka privata meddelanden
Snabb profilsökning

3 månader VIP medlemskap

499 kr (per månad)

Väl synliga och skarpa foton
Se vem som är online just nu
Ta emot och skicka privata meddelanden
Snabb profilsökning

6 månader VIP medlemskap

299 kr (per månad)

Väl synliga och skarpa foton
Se vem som är online just nu
Ta emot och skicka privata meddelanden
Snabb profilsökning

12 månader VIP medlemskap

199 kr (per månad)

Väl synliga och skarpa foton
Se vem som är online just nu
Ta emot och skicka privata meddelanden
Snabb profilsökning

Academic Singles För-och nackdelar

Fördelar

Balans mellan kvinnor och män 49 : 51
24 000 registrerade medlemmar
Möjlighet för aktivering av VIP-medlemskap
Spana in vem som är online förtillfället
Avancerad sökning efter ideala partners

Nackdelar

En dejt garanterar inte nödvändigtvis att du hittar sann kärlek
VIP-medlemskap och ett flertal andra funktioner kostar pengar
Användare har möjlighet att ladda upp sina bilder och göra de suddiga
VIP-medlemskap förnyas per automatisk om något annat inte anges

Academic Singles för användare

Fördelar

VIP-medlemskap erbjuder många olika fördelar och hjälper dig att enklare hitta och lära känna en potentiell dejt
Du har möjligheten att dela ditt foto när du så önskar
Du kan bara dela ditt foto när du väljer
Registreringen är helt kostnadsfri och du bestämmer själv hur länge du önskar prenumerera på ett VIP-medlemskap
Screenshot

Mina personliga tankar om Academic Singles

redactor
Eliska Kolarova
Chefsredaktör Lovino.se

Om di letar efter en person som kommer att uppfylla Dina förväntningar samt har en framgångsrik karriär precis som du, så bör du definitivt registrerar dig hos denna plattform. Även om VIP-medlemskap är en tjänst som kostar pengar, så är innebär det även en stor fördel eftersom endast seriösa individer kommer att betala pengar för att bli VIP-medlemmar. Säkerställ att du läser igenom användaravtalet innan registreringen för att på sås sätt förstå vilka regler som gäller för just denna plattform eftersom du inte vill råka ut för några överraskningar, speciellt i form av den automatiska förnyelsen av VIP-medlemskapet. Plattformens design är i paritet med en hög standard och även användargränssnittet erbjuder enkel hantering och kommer tillfredsställa även dem mest kräsna användarna. Även om några dåliga recensioner existerar på nätet så rekommenderar vi den ändå eftersom plattformen erbjuder korrekt information, enkel att förstå och webbplatsen försöker inte dölja något från Dig. Om du söker din livsskärlek så finns et en stor möjlighet att du kommer hitta den just på denna webbplats. Ge den ett försök redan idag och se om du hittar din själsfrände!

Academic Singles Användarnas erfarenheter och recensioner

Alla recensioner (4)
Positiva recensioner (3)
Negativa recensioner (1)
Anna, 24 år gammal

Jag har alltid varit skeptisk när det kommer till online dejtingplattformar men efter att jag lärt känna en väldigt sympatisk och ordningsam kille som jag idag är i ett seriöst förhållande med så har jag länge inga andra invändningar när det kommer till denna typ av dejtande. Faktum är att jag rekommenderar det till alla som jag känner!

JA 1 NEJ 0
Per, 30 år gammal

Jag var väldigt länge singel och utan en tjej, så jag bestämde mig för att testa lyckan hos Academic Singles. En vän till mig rekommenderade plattformen eftersom han lärt känna sin blivande fru just på denna webbplats. Hittills så lär jag känna och umgås med olika tjejer, men jag är väldigt glad för att jag tagit beslutet att registrera mig eftersom jag lärt känna riktigt härliga tjejer!

JA 7 NEJ 3
Frida, 29 år gammal

Jag betalade för ett VIP-medlemskap och webbplatsen förnyade medlemskapet på tre månader utan att meddela mig. Jag läste inte användarpolicyn och visste inte att plattformen fungera på detta sätt!

JA 8 NEJ 9
Stina, 32 år gammal

På grund av en karriär som kräver stora åtaganden, så har jag inte så mycket tid för nattlivet. Jag slös för mycket tid på att göra mig i ordning och själva utgången mynnar oftast ut att jag inte lärt känna någon överhuvudtaget. Jag är väldigt nöjd med mitt VIP-medlemskap eftersom endast seriösa personer tar del av den och således så kommer endast de som letar efter sann kärlek att våga spendera även pengar på att hitta den.

JA 12 NEJ 4

Du läste om oss på

www.xpressen.se www.aftonbladet.se www.svt.se www.sydsvenskan.se www.svt.se