cDate

cDate Alla recensioner, åsikter och erfarenheter

redactor
Eliska Kolarova
Chefsredaktör Lovino.se
Helhetsbetyg
8,4/10
25 000+ / 21+
cDate

Plattformens användbarhet och funktioner: 8,4/10

Säkerhet: 7,9/10

Profilinformation och grafik: 7,5/10

Potential för att hitta rätt partner: 8,1/10

Kundsupport: 7,7/10

Pris: 8/10

Foton av användare
som är online
5531 medlemmar online just nu

Melvin
Melvin, Ålder: 20
Ebbe
Ebbe, Ålder: 29
Albin
Albin, Ålder: 30

cDate Alla recensioner, åsikter och erfarenheter

Letar du efter flirt? Du hittar den på cDate

Vill du gå på ett icke-bindande dejt i ditt närområde? Då ska du registerar dig för cDate för här hittar du exakt det du letar efter. Den här dejtingplattformer ger dig möjligheten att träffa likasinnade individer eftersom de flesta som blir medlemmar letar efter intima relationer.

Det finns en välbalanserad korrelation mellan könen och på cDate så kommer du tämligen enkelt hitta en partner som du kan spendera en oförglömlig natt med. Att använda plattformen är säkert och du kan enkelt blockera någon som du finner obehaglig eller önskar inte ha kontakt med längre. Varje dag så besöker mer än 25 000 medlemmar cDate med samma mål, nämligen att flirta, träffa och ha passionerad sex med.

Du kan registrera dig på cDate utan krångel

När du registrerar dig på cDate så kommer du vara ombedd att svara på ett antal frågor för att plattformens algoritm ska kunna lära sig mer om vem du är samt vad det är du letar efter specifikt. Till exempel så kommer du att få svara på vilken typ av intim upplevelse som du letar efter, var du kommer ifrån samt hur du ser ut. När du har verifierat din e-postadress så kommer du officiellt att bli en valid medlem hos cDate. Registreringen är helt gratis och du betalar endast för att använda de olika cDate tjänster, vilka vi diskuterar ingående senare i recensionen.

Vad händer på cDate efter att du registrerat dig?

När du registerrat dig hos cDate så har du fortfarande möjligheten att när som helst ändra den tillagda informationen om dig själv, eller uppdatera den med relevanta uppgifter som du kanske glömt vidd en initiala registreringsformuläret. Du kan börja med att ladda upp ditt profilfoto och ange om du önskar att ha det synligt för alla användare eller endast för utvalda. .

Du kan skicka en specifik fråga till varje medlem för att starta en avslappnad konversation med. Sedan kan du fylla i vilken typ av erotisk typ, vilken form av dejt som du önskar gå på samt hur din ideala partner bör se ut för att tända lågan hos dig

Du kommer inte att kunna lära känna cDate medlemmar utan ett premiummedlemskap

Huruvida du bör skaffat ett premiummedlemskap kan diskuteras men faktum kvarstår att utan detta medlemskap så kommer du inte komma någonvart på cDate. Just premiummedlemskap är tänkt att sålla bort bedragare, oseriösa personer och andra med maliciösa avsikter. Du kan köpa medlemskap för 3, 6 och 12månader. Ditt medlemskap förnyas automatiskt efter det att dess period är slut. Med ett premiummedlemskap så får du möjligheten att ta emot obegränsade meddelanden, filtrerar dina sökkriterier, spana på alla profiler, se medlemmarnas foton samt motta dagliga förslag på olika partners.

Vad händer om du önskar avbryta ditt cDate konto?

All relevant information för vad som gäller om du önskar avbryta ditt konto specificerad i de allmänna villkoren. De anger också att du kan avsluta ditt medlemskap när som helst genom att klicka på länken "Avaktivera profil" i sektionen "Inställningar". Om du har betalat för ditt VIP-medlemskap så kan du säga upp ditt medlemskap minst 14 dagar före utgången av den betalda perioden genom att antingen skicka en skriftlig begränsa till företagets adress eller via avregistreringslänken på cDate plattformen.

redactor
Eliska Kolarova
Chefsredaktör Lovino.se
Senast uppdaterad
07. 11. 2021

cDate Funktioner

Att göra foton tillgängliga

Alla blyga och tillbakadragna medlemmar kommer att vara super entusiastiska över denna specialfunktion. Den gör det nämligen enkelt att göra foton tillgängliga för endast utvalda användare. De som inte har tillåtelse att se bilderna kommer endast att se suddiga minitarer som om möjligt kan tydas.

Fyll i information om dig själv

Efter att du laddat upp ditt profilfoto så får du möjligheten att berätta för andra medlemmar vilken typ av sexuellt förhållande som du letar efter, vad du önskar göra på din första dejt samt beskriva din fysiska utseende. Du får även möjligheten att ställa specifika krav för hur din potentiella partner bör vara.

Smarta partnerrekommendationer

Baserat på dina angivna uppgifter och krav så kommer plattformens algoritm att lokalisera lämpliga kandidater med liknande krav som just du har. Det är helt upp till dig att kontakta de rekommenderade medlemmarna.

Avancerad sökning för vip

På C-Date så har du möjligheten att redigera de olika sökkriterierna för dina potentiella partners. Du kan även söka efter dessa baserat på fysiskt plats men även deras.

Se alla profiler och profilfoton för vip

Som cDate medlem så kan du bläddra fritt bland andras användarprofiler, skumma och läsa igenom deras relationskrav samt beskåda deras foton.

Spelet "Sexig eller inte?" för vip

Dejtande kan vara oerhört roligt och spännande. För att ta det hela en annan nivå så kan du delta i spelet "Sexig eller inte?". Där får du möjligheten att betrakta olika deltagare som du kan välja att antingen gilla eller ogilla.

Vem är Online för vip

Om du önskar engagera dig med andra medlemmar kan du enkelt se vilka av dessa som finns inloggade just nu. Detta låter dig starta en konversation omedelbart och ej vänta på att dessa individer loggar in först, vilket ibland kan ta upp till flera dagar beroende på vad personen gör förtillfället.

cDate VIP-medlemskapspriser

Kostnadsfri profil

Visa foton
Se vem som är online just nu
Ta emot och skicka privata meddelanden
Bläddra snabbt bland profiler

3 månader VIP medlemskap

665 kr (per månad)

Väl synliga och skarpa foton
Se vem som är online just nu
Ta emot och skicka privata meddelanden
Snabb profilsökning

6 månader VIP medlemskap

499 kr (per månad)

Väl synliga och skarpa foton
Se vem som är online just nu
Ta emot och skicka privata meddelanden
Snabb profilsökning

12 månader VIP medlemskap

400 kr (per månad)

Väl synliga och skarpa foton
Se vem som är online just nu
Ta emot och skicka privata meddelanden
Snabb profilsökning

cDate För-och nackdelar

Fördelar

● Förhållandet mellan kvinnor och män är 52 : 48%
● 24 000 registrerade medlemmar
● Möjlighet för aktivering av VIP-medlemskap
● Spana in vem som är online förtillfället
● Avancerad sökning efter ideala partners

Nackdelar

● En dejt garanterar inte nödvändigtvis att du hittar sann kärlek
● cDate erbjuder VIP-medlemskap eller ett premiumkonto
● Chatta och se vem som är online just nu
● Rekommendationer på lämpliga partners baserat på dina kriterier
● Skicka obegränsat med meddelanden

cDate för användare

Fördelar

Screenshot

Mina personliga tankar om cDate

redactor
Eliska Kolarova
Chefsredaktör Lovino.se

Vi har inte kunna hitta några påtagliga brister gällande cDate. Den här plattformen har tydligt utformade villkor som varje användare bör läsa innan de registerar sig. Genom att göra det så kommer du slipa översökningar i form av den automatiska förnyelsen av ditt konto eller få svårt att förstå hur du säger upp medlemskapet. cDate lämpar sig bäst för att hitta likasinnande som är ute efter en sensuell och intim relation utan krav på emotionella band. Denna dejtingplattform diskriminerar heller inte någon oavsett deras kön eller åldersgrupp. Plattformen är ideal både för ungdomar samt individer i deras äldre dagar. Utan att betala för VIP-medlemskap så kommer du inte få ut något vettigt av plattformen eftersom de flesta funktionerna kräver att du innehar ett premiummedlemskap. Vi ger cDate fem stjärnor av fem möjliga!

cDate Användarnas erfarenheter och recensioner

Alla recensioner (5)
Positiva recensioner (4)
Negativa recensioner (1)
Sara, 39 år gammal

Mina damer om ni önskar uppleva något ovanligt så bör ni omedelbart registerar er hos denna plattform. Var säkra på att män kommer bokstavligt att slåss om er uppmärksamhet. Jag är förnärvarande olyckligt gift och den här plattformen har bevisat att jag fortfarande har det som krävs!

JA 2 NEJ 0
Anders, 38 år gammal

Vissa säger att det förekommer falska profiler på cDate men individerna verkar inte riktigt förstå att vissa medlemmar avsiktligt dolt sina namn och använder ett unikt nummer för att på så sätt skydda sin integritet. Jag har redan lyckats få flera svar på de konversationer jag initierat och jag skulle inte vilja påstå att dessa genererats av robotar. Jag konversera med dessa individer på en normal nivå och har också lyckats få ett nummer får en av de jag fattat tycke för

JA 5 NEJ 1
Erik, 40 år gammal

Sammantaget så måste jag säga att jag är missnöjd med cDate. Profilfotona är oftast suddiga och ingenting händer efter att man skickat iväg ett meddelande till en viss användare. Jag kanske gör saker fel men hittills så kan jag inte säga att upplevelsen varit en ren och skär besvikelse.

JA 9 NEJ 4
Jessica, 24 år gammal

Jag antar att alla individer behöva prova denna plattform själv för att kunna bilda sig en egen uppfattning och åsikt huruvida den behagar deras behov. Jag personligen kan inte se några fel med cDate eftersom riktiga män tar kontakt med mig på en daglig basis och några av des har till och med lämnat ut sina kontaktuppgifter.

JA 13 NEJ 7
Björn, 34 år gammal

Plattformen lockar dig med ett lågt premiummedlemskap till ett pris av 499,17 per månad. Dock så behöver du läsa det finstilta eftersom det står att du förbinder dig att bli medlem i hela sex månader, där medlemskapen förnya automatiskt varje månad!

JA 5 NEJ 8

Du läste om oss på

www.xpressen.se www.aftonbladet.se www.svt.se www.sydsvenskan.se www.svt.se