Kontakta

Vilka är vi?

Vi är Lovino! En jämförande webbplats som hjälper dig att välja rätt dejtingplattform på nätet. Bakom portalen finns ett team av kunniga individer som var och en har sin egen uppgift, vilket innebär att hitta och presentera endast det bästa så att du kan handplocka den plattform som passar dina personliga preferenser.. Vi lägger till konstant ny information och letar ständig efter nya och spännande plattformar. Vi använder oss av sociala plattformen, marknadsföring och många andra liknande aktiviteter för att skapa en webbplats som du kan ha nytta av.

Hur Lovino skapades

Lovino kom till som en spontan idé när två vänner, under en diskussion insåg att det var väldigt svårt att hitta en dejtingplattform baserat på ens egna personliga preferenser. Man analyserade förs marknaden och insåg att det fanns liknande jämförelse portaler utomlands, men inga liknande kunde påträffas på den svenska marknaden. Efter en kort betänketid så tog man saken i egna händer och skapade en webbplats som man skräddarsydde eftersom ens egna personliga krav och behov.

Kategorisering av dejtingplattformar

Alla dejtingplattformar är olika. De är utformade på ett unikt sätt där var och en har vissa egna fördelar och nackdelar. Det är just pga av denna anledning som dejtingplattformar delas in i olika kategorier där vissa plattformar riktar in sig på en specifik målgrupp varav andra använder sig av mer generella riktlinjer.

Jämförelse av dejtingplattformar

För att enkelt kuna välja ut den bästa dejtingplattfomren för dina behov så har vi skapat recensioner för varje specifik plattform. Där listar vi fördelarna och visar på hur du väljer den som passar dina personliga behov. Recensionerna inkluderar även information som könsrepresentation, rangordningar, antal användare, vanliga frågor, kostand för premiummedlemskap och dess nackdelar.

Betygsättning av dejtingplattformar

Våra besökare erbjuds möjligheten att ranka varje datingplattform från 1-5. Redaköterna är skyldiga att både publicera de positiva och negativa omdömena för att på sås sätt publicera en realistisk bild av plattformen som baseras på genuina användare.

Kontaktuppgifter

Webbplats Lovino.se:

ATOKADO INC.
  • Företagets registreringsnummer: 91973
  • Adress: Trust Company Complex, Ajeltake Road, Ajeltake Island, Majuro, Marshallöarna
  • Postnummer: MH 96960
  • Postnummer

Du läste om oss på

www.xpressen.se www.aftonbladet.se www.svt.se www.sydsvenskan.se www.svt.se