New Honey

Vilka är de populära dejtingplattformarna? Populära dejtingplattformar på Sverige
771 medlemmar online just nu
Singles 50
1.
Singles 50
Singles 50 Över 40
  • En hög nivå av säkerhet
  • Mogna och livserfarna individer
  • Möjligheten att lära känna olika personer över hela världen
40+
Ideal ålder
256 200+
singlar
ElitSinglar
2.
ElitSinglar
ElitSinglar
  • En plattform som erbjuder en hög nivå av integritet
  • En stor blandning av olika åldrar och potentiella partners
  • Möjligheten att lära känna personer över hela jordklotet
23+
Ideal ålder
15 000 000+
singlar
be2
3.
be2
be2
  • En plattform som erbjuder sina medlemmar en hög nivå av integritet
  • En stor blandning av olika åldrar förekommer på be2 plattformen
  • Möjligheten att lära känna individer över hela världen
21+
Ideal ålder
24 000+
singlar

New Honey Alla recensioner, åsikter och erfarenheter

redactor
Eliska Kolarova
Chefsredaktör Lovino.se
Helhetsbetyg
8,5/10
36 000+ / 25+
New Honey

Plattformens användbarhet och funktioner: 8,4/10

Säkerhet: 8,4/10

Profilinformation och grafik: 8,6/10

Potential för att hitta rätt partner: 8,2/10

Kundsupport: 8,6/10

Pris: 8,6/10

New Honey Alla recensioner, åsikter och erfarenheter

New Honey är en diskret dejtingplattform

Letar du efter en dejtingplattform där sekretess och integritet kommer först? Då har du kommit rätt eftersom Honey Dating erbjuder just detta och mycket mer. Du får träffa likasinnade personer som du kan flirta, konversera och dejta i den riktiga världen. Mer än 36 miljoner medlemmar från hela världen är registrerade på denna plattform där även Sverige representeras av en stor skara.

New Honey har en hög grad av integritetsskydd i form av SSL-kryptering vilket gör det omöjligt för utomstående och obehöriga att missbruka din profil och konversationer. Du har en del valmöjligheter hos New Honey där du kan till exempel välja om du önskar vill visa dina foton för alla medlemmar eller bara för speciellt utvalda. Denna dejtingplattform är ideal för att föra ihop likasinnade individer som är ute efter exakt samma sak.

Registreringen tar endast några minuter

Om du känner dig tillräckligt sugen på att ansluta dig till New Honey så behöver du endast några minuter för att kunna komma ihåg. Under registreringsprocessen så kommer du att få besvara några väl utvalda frågor i form av ditt civilstånd, vilken stad du önskar att din partner ska bo i, önskemål om utseende, dina egna karaktärsdrag samt vilken typ av motsvarighet som du lockas till. När du har aktiverat din profil via e-post så kommer dejtingplattform att be dig ladda upp ett profilfoto för att på det sättet kunna nå ut till fler medlemmar. Just profilbilden är av stor betydelse eftersom den beskriver dig visuellt för andra medlemmar, och ökar chansen att de i sin tur tar kontakt med dig.

Nya funktioner för New Honey

New Honey har ett antal funktioner som du kan delta i kostnadsfritt. Varje dag så har du möjligheten att besvara dagens fråga och spela spelet "Sexig eller inte" samt sympatisera med andra som också deltar i den. Under meddelande fliken så kan du se dina chatt-förfrågningar och en översikt av de konversationer som du redan initierat med andra medlemmar.

Det är helt upp till dig att bestämma huruvida du önskar svara på meddelanden från andra eller om du väljer att ignorera dessa helt. Du har möjligheten att även söka efter andra likasinnade i form av kön, plats, utseende, personliga preferenser och mötesform.

VIP-medlemskap i upp till 6 månader

För att få tillgång till alla dejting-funktioner så måste du (endast manliga medlemmar) aktivera ett VIP-medlemskap. Dessa kommer ifrån av 3 månader, 6 månader eller 12 månader. Tre månaders medlemskap tenderar att vara det mest populära, med vilket du får möjligheten att testa enskilda funktioner. Du kan starta en konversation, se fullständiga profiler, spana in medlemmarnas foton, lägga till kontakter i din favoritlista eller få obegränsad tillgång till kontaktförslag. Kvinnor behöver ej betala för att nyttja de premiumfunktioner som finns på New Honey.

Radera och inaktivera profilen

För att du ska kunna radera din profil så måste du först avbryta ditt premiummedlemskap. Först då kan du begära en aktiv borttagning av dina personliga data. Du kan också inaktivera din profil när som helst. Om du under tiden registrerat dig som premiummedlem så bör du först kontakta supporten och rådgöra med dem hur du ska gå vidare. Värt att poängtera är att för att kunna avsluta ett medlemskap så måste du skicka en begäran till New Honey, via en länk på webbplatsen, per fax eller skriftligen till företagets adress.

New Honey Funktioner

Ladda upp ett foto

Enligt färsk statistik så utformar endast 3 procent av användarna medlemsprofiler tuan en profilbild. Just därför är det av yttersta vikt att ladda upp minst ett profilfoto. Du kan välja om alla användare ska kunna se det eller göra den suddig så att endast utvalda medlemmar får möjligheten att beakta den.

Sökinställningar

Du kan när som helst ändra sökkriterierna för dina potentiella partners i din profil. Du kan välja att anpassa sökresultaten efter deras sexualitet, civilstånd, region, stad, utseende samt vad de föredrar när det kommer till intimitet.

Profilinställningar

Förutom att besvara frågeformuläret så kan du även fylla på din profil och tillhandahålla mer information om dig själv. Ge de andra medlemmarna at upptäcka din ideala erotiska typ, ditt civilstånd, din utbildning eller ditt förhållande till alkohol och cigaretter.

Premium-medlemskap för vip

Män måste aktivera ett premium-medlemskap för att kunna ta del av alla de funktioner som erbjuds på plattformen. Kvinnor får dock ett PRO VIP medlemskap automatiskt tilldelat så fort de registrera sig. Det finns för närvarande 3 typer av medlemskaps-nivåer, 1 månad (199 SEK), 3 månader (149 SEK/månad) eller 6 månader (99 SEK/månad). Medlemskapet förnyas automatiskt.

Premium-funktioner för vip

Med ett premiummedlemskap så får du ett antal funktioner som är väldigt viktiga för att du ska kunna stifta bekantskap med nya medlemmar. Förutom det så får du även möjligheten att ta del av olika nyheter, se fullständiga profiler och foton, spara potentiella kontakter och få obegränsat med kontaktförslag.

Rekommendationer från lämpliga partners

Dejting som baseras på din angivna information genererar lämpliga partners som sannolikt är mer intressanta för din del. Det är upp till dig att välja om du önskar ta kontakt med dessa eller väljer att helt ignorera de.

Skicka och ta emot meddelanden för vip

Vänta inte på att någon ska ta kontakt med dig utan ta det första steget själv. Skicka ett meddelande till andra användare och bli inte avskräckt av det första intrycket. Ge personen på andra sidan en chans att lära känna dig utan att dra förhastade slutsatser direkt.

Uttryck av sympati för vip

Spana in galleriet med rekommenderade män och belöna dem med "Gilla" för att visa sympati eller hoppa över till nästa profil. Du kan upptäcka attraktiva partners i det visuella partner galleriet.

New Honey VIP-medlemskapspriser

Kostnadsfri profil

Kan ej läsa och skriva meddelanden
Du kan inte se omaskerade foton
Du kan inte se kompletta profiler
Ingen möjlighet att lägga till kontakter i din favoritlista

1 månad VIP medlemskap

99 kr

Väl synliga och skarpa foton
Se vem som är online just nu
Ta emot och skicka meddelanden
Möjligheten att söka bland profiler

3 månader VIP medlemskap

99 kr (per månad)

Läsa och skriva meddelanden
Visar erotiska foton
Visa kompletta profiler
Lägg till kontakter i favoriter

6 månader VIP medlemskap

199 kr (per månad)

Avpixlade och skarpa foton
Se vem som är online just nu
Ta emot samt skicka privata meddelanden
Snabb sökning av profiler

New Honey För-och nackdelar

Fördelar

Du kan betala för ett Premium-medlemskap under en månad
Kvinnor kan använda plattformens all funktioner helt kostnadsfritt
Du kan göra ditt foto pixlat så att endast utvalda kan se det
Plattformen ger dig rekommendationer på lämpliga kandidater
New Honey är en diskret plats att träffas på

Nackdelar

För vissa individer så kan medlemskapet vara för dyrt
Plattformen används främst för att upprätta icke-bindande relationer
VIP-medlemskap förnyas automatiskt om man inte säger upp det i tid
Du får endast 20 användare rekommenderade per daglig basis

New Honey för användare

Fördelar

Du får uppleva mer spänning på plattformen och du kan vara säker på att hela användarupplevelsen är helt diskret
New Honey får dagligen tusentals nya medlemmar från Sverige där båda könen ligger i paritet med varandra. Det finns miljontals människor från hela världen att komma i kontakt med och lära känna.
Premium-medlemskap är fördelaktigt eftersom det inte förekommer några falska profiler på själva plattformen. Du kan välja mellan tre VIP-paket i skrivandes stund.
Screenshot

Mina personliga tankar om New Honey

redactor
Eliska Kolarova
Chefsredaktör Lovino.se

Dejtingplattformen New Honey har utformats för alla typer av människor som önskar upprätta en icke-bindande relation. Dess huvudsakliga fokus ligger i att förena individer med ouppfyllda erotiska fantasier. Syftet är att odla erotik i en kontrollerad och säker miljö. Om du önskar uppleva något nytt, spännande och adrenalinfyllt så ska du omgående bli en del av den stora gemenskapen hos New Honey. Själva plattformen är modern, intuitiv och överväldigar dig inte med onödiga funktioner som många andra liknande plattformar tenderar att göra. Om du inte önskar binda upp dig för en seriös relation medan du mer än gärna vill hitta en diskret partner att ha intima stunder med, så kommer du säkerligen hitta det du söker efter hos New Honey.

New Honey Användarnas erfarenheter och recensioner

Alla recensioner (5)
Positiva recensioner (4)
Negativa recensioner (1)
Emma, 27 år gammal

Den här dejtingplattformen har inga svagheter! Jag ville träffa en man från Tyskland där jag för närvarande arbetar. Och tack vare New Honey har jag kunnat få kontakt med en karismatisk gentleman som jag verkar falla för...

JA 1 NEJ 0
Pär, 39 år gammal

På New Honey så ska du inte förvänta dig att hitta en seriös relation partner. Jag försökte dejta likasinnade och aktiverade ett premiummedlemskap i en månad. Till min besvikelse så insåg jag att det enda kvinnorna verkade leta efter var en förmögen och rik älskare.

JA 6 NEJ 2
Stina, 39 år gammal

Jag har inget att anmärka på egentligen. Som kvinna betalar jag inte för någonting och jag kan således nyttja alla funktioner helt kostnadsfritt. För att inte tala om det faktum att jag den första dagen fick över 20 meddelanden från riktigt trevliga män. Jag har inga problem med det breda urvalet heller eftersom det ger mig en stor valfrihet.

JA 13 NEJ 5
Olle, 33 år gammal

Jag läser alltid plattformens affärsvillkor innan jag bestämmer mig föra att bli medlem för att undvika onödiga överraskningar. Med det sagt så förväntade jag mig att jag skulle behöva betala ett premium-medlemskap och att det skulle förnyas efter att medlemskapet löpt ut.

JA 5 NEJ 10
Stefan, 41 år gammal

New Honey håller vad plattformen lovar: man är verkligen helt diskret, anonym och kan välja att visa sina bilder endast för de kvinnor som man finner attraktiva. Andra kvinnor och medlemmar kommer bara att sen en suddig figur som är omöjligt att tyda. Och eftersom jag är i ett komplicerat förhållande just nu så är jag heller inte ute efter att lära känna någon, utan vill bara ha intimitet och erotiska förhållanden utan krav.

JA 17 NEJ 8

Du läste om oss på

www.xpressen.se www.aftonbladet.se www.svt.se www.sydsvenskan.se www.svt.se