Be2

be2 Alla recensioner, åsikter och erfarenheter

redactor
Eliska Kolarova
Chefsredaktör Lovino.se
Helhetsbetyg
8,4/10
24 000+ / 21+
be2

Plattformens användbarhet och funktioner: 8,5/10

Säkerhet: 8,5/10

Profilinformation och grafik: 8,2/10

Potential för att hitta rätt partner: 8,3/10

Kundsupport: 8,2/10

Pris: 8,5/10

Foton av användare
som är online
5310 medlemmar online just nu

Loui
Loui, Ålder: 20
Nova
Nova, Ålder: 23
Vincent
Vincent, Ålder: 22

be2 Alla recensioner, åsikter och erfarenheter

be2 är en modern dejtingplattform

Dejtingplattformen be2 marknadsför sig själva som en webbplats där man får chansen att träffa likasinnande i alla åldrar. Deon som är ute efter något seriöst och har tröttnat på singel livet är mer än välkommen att registerar sig på be2 plattformen. Korrelationen mellan de båda könen är hårfin och uppskattas av framförallt den manliga sidan som oftast upplever en brist på relevanta kanditiderar eftersom dessa plattformar skriker efter kvinnliga medlemmar.

Du kan registerra dig som medlem utan kostnad men för att kunna ta dela av alla de olika funktionerna som erbjuds så behöver du bli en premiummedlem. Dejtingplattformen be2 är diskret i sin natur och erbjuder många olika former av dejtande. Du får chansen att hitta din livspartner och din bästa vän för den delen…

Att registrera sig hos be2 är inte svårt alls!

Registreringen tar endast några minuter att genomföra. Du blir guidad steg för steg och ombed att ange den grundläggande informationen om dig själv och din personlighet. Notera att du inte kommer få besvara frågor som kan komma att äventyra din integritet. Det är viktigt att vara ärlig och svara utförligt eftersom dessa svar kommer att utgöra grund när be2 matchar dig mot andra kandidater som svara på liknande sätt. Tusentals individer har hittills anammat denna funktion föra att träffa likasinnade individer.

Registreringen hos be2 ämnar skapa en underhållande profil

När du registerra dig hos be2 så kommer du att bli ombedd att ladda upp ett profilfoto. Välj den foto som matchar din nuvarande utseende föra att undvika otrevliga överraskningar när du träffar en potentiell partner i den verkliga världen.

Vidare så vill vi även betona att innan du laddar upp dina foton så har du möjligheten att göra dina foton tillgängliga för alla medlemmar eller endast specifika medlemmar som du handplockar. Du har sedan möjligheten att även gå igenom ett personlighetstest där du får ange dina åsikter, mål och livsstilspreferenser. Detta personlighetstest är av yttersta vikt eftersom även den kommer att användas i den algoritm som be2 använder sig av för att sammanföra individer med samma syn på livet.

be2s premiummedlemskap är en bra investering

För att du ska kunna ta del av alla de funktioner som erbjuds på be2 så kommer du att behöva bli en premiummedlem, eller en så kallad VIP-medlem. Om du inte är riktigt säker på typen av medlemskap så kan du alltid betala för en månad och på så sätt testa dig fram. Om du är nöjd så kan du välja att förlänga medlemskapet till 3,6, eller 12 månader eller avbryta det helt om du är missnöjd. Just premiummedlemskapet gör att du kan se vilka användare som besökt din profil, läsa och besvara meddelanden, lägga till kontakter i dina favoritlistor eller beskåda andras fotoalbum. Viktigt att betona är det faktum att just premiummedlemskap förnyas automatiskt om du inte aktivt avbryter det i tid.

Hur säger jag upp mitt medlemskap hos be2?

Du har möjligheten att närsomhelst avbryta ditt medlemskap, så länge som du inte har aktiverat ett premiummedlemskap. Du kan avbryta medlemskapet genom att gå till inställningar och sedan klicka på “Avaktivera profil”. Vänligen notera att premiummedlemmar måste säga upp sitt medlemskap senast 14 kalenderdagar före dess utgångsdatum för den aktiva perioden. Detta måste göras genom att antingen skicka ett undertecknat meddelande per post eller fax till företagets adress alternativt via en länk på be2.

redactor
Eliska Kolarova
Chefsredaktör Lovino.se
Senast uppdaterad
09. 11. 2021

be2 Funktioner

Gör dina foton tillgängliga för specifika medlemmar

Du kan göra så att dina foton endast blir tillgängliga för specifika medlemmar eller för alla de som registrerat sig på be2 plattformen.

Smarta partnerrekommendationer

Den smarta teknologin blir bättre för varje dag som går. Du kan idag hitta potentiella partners med samma typ av intressen, attityder och värderingar. Allt du behöver göra är att ange lite information om dig själv och sedan låta be2 algoritmen göra jobbet för dig.

Specificera information om dig själv

På be2 så har du möjligheten att ange grundläggande information om dig själv där du får chansen att vädra dina åsikter, avslöja din livsstil och ladda upp några av dina bästa bilder.

Sök för vip

På be2 så kan du lokalisera en potentiell partner efter plats, ålder, höjd, utbildning, årlig inkomst och andra specifika parametrar. Lämpliga motsvarigheter visas under sektionen ”rekommenderade kontakter”.

Bläddra snabbt bland VIP-profiler

be2 låter dig bläddra bland andra medlemmars profiler, få tillgång till allmän information om dessa och erbjuder dig en möjlighet att kontakta de.

Kärlek vid första Lajk för vip

Plattformen be2 har skapat ett spel som går ut på att du får olika profiler presenterade för dgi som du nödvändigtvis inte har redan på din kontakt lista. Du kan sedan om du är intresserad av dessa skänka de ett hjärta. Om du för den skull inte skulle tycka om vad du ser så kan du istället använda dig av ett x.

Premium-funktioner

Premiummedlemskap kan nyttjas av alla medlemmar som registrerat sig på be2 plattformen. Just premiummedlemskapet erbjuder användarna många användbara funktioner som gör dejtandet både enklare, roligare och snabbare.

be2 VIP-medlemskapspriser

Kostnadsfri profil

Vem är online just nu
Bläddra snabbt bland profiler
Ta emot och skicka meddelanden
Klart synliga fotografier

3 månader VIP medlemskap

499 kr (per månad)

Väl synliga och skarpa foton
Upptäck vem som är online just nu
Ta emot och skicka privata meddelanden
Möjlighet att söka snabbt bland olika profiler

6 månader VIP medlemskap

299 kr (per månad)

Väl synliga och skarpa foton
Se vem som är online just nu
Skicka och ta emot privata meddelande
Sök snabbt bland plattformens profiler

12 månader VIP medlemskap

199 kr (per månad)

Väl synliga och skarpa foton
Se vem som är online just nu
Skicka och ta emot privata meddelande
Snabb snabbt bland olika profiler

be2 För-och nackdelar

Fördelar

Mer än 24 tusen aktiva användare
Jämn fördelning mellan kvinnor och män i form av 51: 49
Se vilka medlemmar som är online just nu
Rekommendationer för lämpliga potentiella partners
Valfritt och förmånligt VIP-medlemskap

Nackdelar

Alla funktioner på be2 plattformen kan nyttjas efter att man betalat för ett VIP-medlemskap
Dejtingplattformen lämpar sig främst för personer med seriösa intentioner
Du måste säga upp ditt VIP-medlemskap skriftligen
Foton från andra användare kan endast beskådas efter att du laddat upp dina egna foton

be2 för användare

Fördelar

Du har möjlighet att registerar dig för ett VIP-medlemskap med många olika fördelar och smarta funktioner
Du kan skapa dina favoritkontakter och göra dina foton tillgängliga endast för de som du väljer ut
När du loggar in så kan du se vilka medlemmar som just nu är online och få möjligheten att nå ut till dem direkt
Screenshot

Mina personliga tankar om be2

redactor
Eliska Kolarova
Chefsredaktör Lovino.se

Dejtandet hos be2 kommer med väldigt strikta regler. Du får lära dig dig hur du använder plattformen samt hur själva VIP-medlemskapet fungerar rent praktiskt. Vi har hittat recensioner där individer klagat över orättvisa dejtingmetoder, men baserat på deras åsikter och erfarenheter så är dessa klagomål förståeliga. Att avsluta ett VIP-konto är tämligen enkelt trots den initiala misstro. På be2 plattformen så hittar du även medlemmar som letar efter seriösa förhållanden och någon att dela sitt liv med. Du kommer att möta människor i alla åldrar och här vinns något för alla åldrar oavsett om du är en ungdom eller en pensionär i sina bästa dagar. Chansen att träffa en likasinnad ökar markant om du lägger beslag på ett premiummedlemskap. Plattformen be2 kommer är inte känt heller att förvirra sina medlemmar med obegripliga regler. Med et sagt så har vi beslutat att inkludera plattformen som en av dessa webbplatser som erbjuder schyssta villkor till sina medlemmar.

be2 Användarnas erfarenheter och recensioner

Alla recensioner (6)
Positiva recensioner (5)
Negativa recensioner (1)
Jan, 24 år gammal

Jag hade turen att hitta en underbar tjej hos be2 men eftersom jag var tvungen att betala för ett premiumkonto så upplevde jag denna lycka med blandande känslor.

JA 2 NEJ 1
Jan, 24 år gammal

Jag måste säga att jag endast tog mot tid att läsa de negativa recensionerna för be2. Jag håller med om att det är ganska tvetydigt hur man går tillväga för att teckna ett VIP-medlemskap. Dock så tror jag många gr felet att inte läsa igenom villkoren och endast accepterar hejvilt alla de alternativ som erbjuds. Hursomhelst så lyckades jag med hjälp av be2 träffa några flickor från Stockholm och de jag pratat med tyckte att VIP-medlemskapet var mycket mer värdefullt eftersom man hade sin profil mer synlig och behöver inte vänta på feedback hos på Dating.cz eller Libimseti.cz.

JA 5 NEJ 2
Erika, 42 år gammal

Det kostar att dejta! Människor klagar väldigt mycket över att dejtandet kostar skjortan, vilket även jag upplevade i början efter att fakturorna från be2 gjort hål i plånboken. Jag kände att det började bli för dyrt så jag skickade iväg ett medlande och fax (jag sparade kvitto från osten) men till min stora förvåning fick jag inget svar tillbaka. Jag provade att skicka ett mail till be2 istället där jag förklarade vad jag gjort tidigare och inte så lång efter det så såg jag att min profil raderades rån deras plattform!

JA 8 NEJ 5
Stina, 42 år gammal

Det förekommer medlemsprofiler på be2 som är ute efterseriösa förhållandet och menar fullt allvar med det de påstår. Dock vet jag inte hur många individer kan spendera cirka 2400 kronor per år för att hitta den rätta… Men om du menar allvar med att hitta en livspartner så kommer dessa pengar vara de bästa du spenderat. Se ditt premiummedlemskap inte som en kostnad, utan som en ren och skör investering!

JA 14 NEJ 5
Lisa, 42 år gammal

Jag sa upp mitt medlemskap efter att jag registerat mig (lyckligtvis betalade jag inte för ett VIP-medlemskap). Trots det så skicka be2 emellanåt erbjudanden på medlemskap som jag inte har något intresse av. Det tycker jag är ganska irriterande och störande!

JA 8 NEJ 10
Per, 42 år gammal

Jag gjorde det rätta och lästa de allmänna villkoren fört innan jag blev medlem. Tyvärr så blev jag både förvånad och beskriven när jag insåg att den automatiska premiummedlemskapet inte alltid var så lätt att säga upp. Man kräver till exempel en skriftlig uppsägning vilket både är omständigt, gammalmodigt och väldigt diffust i min mening

JA 18 NEJ 10

Du läste om oss på

www.xpressen.se www.aftonbladet.se www.svt.se www.sydsvenskan.se www.svt.se