eDarling

eDarling Alla recensioner, åsikter och erfarenheter

redactor
Eliska Kolarova
Chefsredaktör Lovino.se
Helhetsbetyg
8,3/10
2 500 000+ / 22+
eDarling

Plattformens användbarhet och funktioner: 7,7/10

Säkerhet: 7,3/10

Profilinformation och grafik: 6,6/10

Potential för att hitta rätt partner: 6,8/10

Kundsupport: 7,1/10

Pris: 7,3/10

Foton av användare
som är online
553097 medlemmar online just nu

Harry
Harry, Ålder: 26
Sigrid
Sigrid, Ålder: 26
Nils
Nils, Ålder: 28

eDarling Alla recensioner, åsikter och erfarenheter

Letar du efter ett seriöst förhållande? Då kommer du hitta rätt med eDarling

eDarling är en dejtingplattofrm som erbjuder sina medlemmar fantastiska upplevelser. Att lära känna nya medlemmar blir lättare tack vare en omfattande personlighetsanalys som automatiskt generera en lista över potentiella partners. eDarling.se är den perfekta plattform för individer som söker ett seriöst förhållande. Här hittar du medlemmar i alla åldrar som alla önskar hitta sin andra hälft. De icke-standardfunktioner som finns tillgängliga på plattformen gör det enkelt att hitta rätt person och samtidigt initiera kontakt mellan dig och den andra parten. Medlemskap hos edarling.se är kostandsfritt, men du måste köpa ett VIP-medlemskap för att kunna använda dig av alla de olika tjänster som plattformen erbjuder.

Vad kan du förvänta dig av eDarling? Registrering och personlighetstest

Registreringen är ganska enkel och snabb. Dock så behöver du ta lite tid på dig för att besvara personlighetstestet och kom ihåg att alla frågor måste besvaras sanningsenligt. Efter att du genomfört personlighetstestet så kommer du kunna beakta dina resultat. Du kommer att får ett antal rekommendationer baserat på dina testresultat från medlemmar med liknande intressen. Det är upp till dig att bestämma huruvida du kommer att kontakta någon av dessa. Kom Ihåg att du inte är skyldig att ta kontakt med dessa medlemmar utan kan leta efter helt nya kandidater om du så önskar.

Du kan använda eDarling var du än befinner dig

Du kan använda eDarling.se överallt där du har en fungerande internetuppkoppling. Detta har gjorts möjligt tack vare den innovativa mobilapplikationen. Kom ihåg dock att lägga till några väl utvalda foton på dig själv.

Dessa kommer att öka chansen att andra medlemmar får upp ögonen för dig och visar intresse för din profil. Om någon önskar ta kontakt med dig så är det viktigt att komma ihåg det faktum att just denna medlem måste köpa ett VIP-medlemskap. Först då kan han skicka ett privat meddelande som du kan välja att svara på.

VIP-medlemskap hos eDarling underlättar kommunikationen med andra medlemmar

VIP-medlemskap har många fördelar. Det erbjuder b.la integritet, kryptering av personuppgifter och skyddar användarnas profiler från bedragare. När du har betalat för ett VIP-prenumerationen så kommer du att kunna se bilder från andra användare och kontakta dessa utan begränsningar. Du har också tillgång till en lista som innehåller medlemmar vilka besökt din profil. Om du är en blyg person så kan ett "5 frågor-spel" eller ett valfri emoji hjälpa dig att bryta isen med andra medlemmar som du finner attraktiva och önskar komma i kontakt med.

Så här säger du upp medlemskapet hos eDarling

Hur ska du göra om du redan hittat en partner hos eDarling.se eller ösnkar säga upp medlemskapet i fall du inte önskar använda deras dejtingtjänster längre? Om så är fallet så behöver du säga upp ditt VIP-medlemskap minst 14 dagar innan den nya avtalsperioden börjar. För att göra detta så kan du använda deras online-formulär eller skicka ett meddelande via e-post eller använda dig av traditionell post. Det är nödvändigt att ange den e-postadress som användes vid registreringen av ditt konto. När du har avslutat ditt VIP-medlemskap så kan du ta bort ditt konto under fliken Mitt konto - Medlemskap.

redactor
Eliska Kolarova
Chefsredaktör Lovino.se
Senast uppdaterad
07. 11. 2021

eDarling Funktioner

Gratis konto

Registrering hos eDarling är gratis. Det är upp till dig att avgöra om du önskar välja någon av de tre VIP-medlemskapen. Att logga in på själva plattformen kommer att öppna upp en helt ny värld som du inte trodde fanns.

Slutför personlighetstestet

Efter registreringen så måste du genomföra ett detaljerad personlighetstest som avgör din typ av personlighet. Resultaten kommer att användas för att matcha ihop dig med rätt kandidater, vilka matchar de svar som du angivit under själva testet.

Förslag från relevanta partners

Efter att ha fyllt i ett personlighetsformulär så kommer eDarling att välja ut kandidater som uppfyller dina krav, vilka du angett i själva formuläret under testets gång.

Obegränsad VIP-kommunikation

På eDarling kan så kan du med ett VIP-medlemskap skicka, ta emot och svara på meddelanden från andra medlemmar. Vänligen notera att dina meddelanden arkiveras automatiskt.

Dela foton

Med ett standardkonto så kan du bara se suddiga foton. För att kunna se profilbilderna i sin helt så behöver du ett VIP-medlemskap. Den ger dig nämligen möjligheten att beskåda ej suddiga fotografier av andra användare.

Översikt över medlemmar som besökt din profil för vip

Tack vare den här funktionen så kan du ta reda på vem som har besökt din profil. Som svar på det kan du välja att besöka deras profil och ta kontakt med de individer du finner attraktiva.

Och vad händer om... för vip

Denna funktion låter dig hitta upp till 20 nya rekommendationer per dag. Du kan se profilerna för personer som på grund av ett eller flera kriterier inte finns i dina standard rekommendationer.

eDarling VIP-medlemskapspriser

Kostnadsfri profil

Obegränsad kommunikation
Fotodisplay
Översikt över besök på din profil
Bekräftelse av lästa meddelanden

3 månader VIP medlemskap

599 kr (per månad)

Väl synliga och skarpa foton
Upptäck vem som är online just nu
Ta emot och skicka privata meddelanden
Möjlighet att söka snabbt bland olika profiler

6 månader VIP medlemskap

449 kr (per månad)

Väl synliga och skarpa foton
Se vem som är online just nu
Skicka och ta emot privata meddelande
Sök snabbt bland plattformens profiler

12 månader VIP medlemskap

299 kr (per månad)

Väl synliga och skarpa foton
Se vem som är online just nu
Skicka och ta emot privata meddelande
Snabb snabbt bland olika profiler

eDarling För-och nackdelar

Fördelar

14 miljoner användare från hela Europa
Den perfekta proportionen mellan män och kvinnor
Möjlighet att köpa VIP-medlemskap
Översikt över privata meddelanden
Möjligheten att se vem som besökt på ditt konto
Förslag på matchande partners

Nackdelar

Alla funktioner på eDarling plattformen kan endast nyttjas efter att man betalat för ett VIP-medlemskap
Dejtingplattformen lämpar sig främst för personer med seriösa intentioner
Du måste säga upp ditt VIP-medlemskap skriftligen
Foton från andra användare kan endast beskådas efter att du laddat upp dina egna foton

eDarling för användare

Fördelar

VIP-medlemskap erbjuder användarna fördelar som underlättar möten i verkliga livet och möjligheten att hitta den rätta
Ju längre prenumerationsperiod du har, desto lägre blir din månadsavgift
eDarling kommer att rekommendera nya partners baserat på den personlighetsformulär somd du besvarat under registreringen
Screenshot

Mina personliga tankar om eDarling

redactor
Eliska Kolarova
Chefsredaktör Lovino.se

eDarling har ett team av specialister som är redo att hjälpa dig vid behov. Individer som inte lyckas hitta en seriös relation och har blivit besvikna på online dejting tidigare i livet, kommer säkerligen att bli nöjda med eDarling. Ett VIP-medlemskap eliminerar även den höga förekomsten av bedrägerier och håller dig säker från personer med maliciösa avsikter. Om du har köpt ett VIP-medlemskap och önskar avbryta det vid ett senare tillfälle, vänligen följ villkoren för uppsägning av ditt kontrakt. Kom ihåg den aktuella uppsägningsperioden, annars förlängs ditt abonnemang automatiskt och pengarna dras automatiskt från ditt konto. eDarling är en plattform som samlar människor med seriösa intentioner vilka letar efter en livspartner.

eDarling Användarnas erfarenheter och recensioner

Alla recensioner (4)
Positiva recensioner (3)
Negativa recensioner (1)
Lisa, 25 år gammal

Jag har nyligen registrerat mig på eDarling och har redan fått några intressanta rekommendationer. Nu återstår det bara att välja vem jag ska fortsätta bekanta mig med :) Det viktigaste dock är att fylla i all information om dig själv på ett noggrant sätt eftersom detta underlättar matchningen med relevanta partners.

JA 1 NEJ 0
Robert, 32 år gammal

I början så måste du fylla i ett långt frågeformulär gällande din personlighet. Den största fördelen är dock förmågan att välja personer som inte perfekt har matchat dina personliga preferenser. Bland dessa så kan du hitta många intressanta medlemmar.

JA 4 NEJ 1
Ula, 27 år gammal

Jag var inte uppmärksam på deras användarpolicy och till min stora förvåning så drogs pengar från mitt konto för ett tre månaders medlemskap. Var därför uppmärksam på deras bestämmelser.

JA 9 NEJ 4
Marcin, 35 år gammal

Jag var faktiskt en stor skeptiker och trodde aldrig att det skulle fungera. Men jag tror att jag lyckades träffa min bättre hälft och hoppas verkligen att detta meddelande leder till något långvarigt.

JA 14 NEJ 6

Du läste om oss på

www.xpressen.se www.aftonbladet.se www.svt.se www.sydsvenskan.se www.svt.se