ElitSinglar

ElitSinglar Alla recensioner, åsikter och erfarenheter

redactor
Eliska Kolarova
Chefsredaktör Lovino.se
Helhetsbetyg
8,5/10
15 000 000+ / 23+
ElitSinglar

Plattformens användbarhet och funktioner: 9,2/10

Säkerhet: 9,2/10

Profilinformation och grafik: 9,5/10

Potential för att hitta rätt partner: 9,2/10

Kundsupport: 8,7/10

Pris: 9,7/10

Foton av användare
som är online
3318584 medlemmar online just nu

Axel
Axel, Ålder: 22
Sigrid
Sigrid, Ålder: 21
Theodor
Theodor, Ålder: 31

ElitSinglar Alla recensioner, åsikter och erfarenheter

Upptäck en ny nivå av dejting

Elitsinglar har växt snabbt i popularitet i Sverige under flera år. På grund av dess kontinuerliga utveckling är det nu en av de mest framstående svenska plattformarna för dejtande. Plattformens speciella personlighetstest gör det lättare att hitta rätt partners för just dig. Du har även möjligheten att hålla kontakt med dina kontakter med hjälp av en app. Så om du är på språng så kan du alltid konversera med dessa så länge du har en valid internetuppkoppling.

Registreringen tar bara några minuter

Förutom att tillhandahålla grundläggande information så måste du även besvara en personlighetsformulär när du registrerar dig. Denna formulär består av komplexa, välstrukturerade frågor som, som utgör grunden för våra matchings-algoritmer.

Luta dig tillbaka och bygg upp din profil

Att skapa din dejtingprofil är oerhört spännande. Efter att ha slutfört personlighetstestet och fyllt i formuläret så kan vi omgående hitta relevanta kandidater som matchar dina personliga preferenser som du angett under personlighetstestet.Du har även möjligheten att ladda ner resultaten från själva personlighetstest ner till PDF-format. Du har även möjligheten att ändra dina svar senare om du skulle önska göra så.

Premiummedlemskap: JA eller NEJ?

Gratis medlemmar erbjuder endast de grundläggande funktionerna på Elitsinglars plattform. Personer med ett kostnadsfritt medlemskap har inte möjligheten att skicka och ta emot meddelanden samt saknar möjligheten att se medlemmarnas foton. Just därför är det värt att ge premiummedlemskapet en chans.

Hur tar jag bort mitt konto hos Elitsinglar?

Det finns två sätt att ta bort ditt konto hos Elitsinglar: på webben eller i mobilappen. Genom att klicka på knappen "Användarkonto" i rullgardinsmenyn i webbgränssnittet så kommer du att kunna se länken "Radera profil" under "Personuppgifter". Genom att klicka på denna länk så kommer du att radera ditt konto omgående. Inom mobilapplikationen kan du ta bort kontot genom att klicka på menyposten "Radera konto". Vänligen notera att om du tar bort ditt konto så kommer alla konversationer och kontakter att raderas permanent. Ett premiummedlemskap kan sägas upp när som helst förutsatt att uppsägningstiden gäller. Du kan enkelt avbryta ditt Premiummedlemskap genom att fylla i ett online-formulär och skicka det till Elitsinglars support.

redactor
Eliska Kolarova
Chefsredaktör Lovino.se
Senast uppdaterad
07. 11. 2021

ElitSinglar Funktioner

Gör dina foton tillgängliga

Ladda upp dina bästa foton och göra dem tillgängliga för andra medlemmar. På detta sätt har du möjlighet att ta vara på alla de fördelar som plattformen erbjuder. Möjligheten att se andra medlemmars foton är endast tillgängligt för premiummedlemmar.

Partnermatchningar

Dejtande på Elitsinglar är oerhört unikt eftersom den matchar användare baserat på information som angetts under registreringen och den detaljerade personlighetstest som alla användare får fylla i. Tack vare den unika algoritmen så har du en större chans att hitta din livs-kärlek. Detta i sin tur kommer att bespara dig från onödiga besvikelser och undvika medlemmar som inte har seriösa avsikter. Denna funktioner är endast tillgänglig för premiummedlemmar.

Snabbsök för vip

Elitsinglar är en intressant dejtingplattform i den meningen att det absolut inte är möjligt att söka bland medlemmar. Vissa tycker att detta är en nackdel, men vi anser inte att så är fallet eftersom du endast ser de mest relevanta medlemmarn baserat på dina personliga preferenser, vilket besparar dig tid som du kan använda för att göra vettigare saker.

Kärlek vid första ögonkastet för vip

Premiummedlemmar kan snabbt hitta en relevant partner eftersom dessa rekommendationer baseras på Elitsinglars algoritm. Du behöver inte längre ta itu med några sökalternativ. Elitsinglar visar dig de bästa kandidaterna baserat på dina personliga preferenser, vilket bespara dig en massa tid samtidigt som din dejting blir mer roligare.

Premiumfunktioner för vip

Med premiumfunktioner så tar du din dejtande till en högre nivå. Se medlemmarnas foton, skicka obegränsat med meddelanden och nyttja de flesta användares favoriter: nämligen möjligheten att lära känna dig själv genom att ladda ner resultaten från den personlighetstest som du fått genomföra vid registreringen.

Valfritt VIP-medlemskap

Ett premiummedlemskap rekommenderas för alla medlemmar som menar allvar med sitt dejtande. Det är ingen slump att man med gratis medlemskap endast kan nyttja en bråkdel av de olika funktioner som finns tillgängliga. Premiummedlemskapet garanterar att du får möta människor med seriösa avsikter, så att du inte slösar din tid på konversationer och medlemmar som inte har seriösa avsikter. Premiumpaket finns tillgängliga från 159 SEK / månad.

Fyll i din profil

Vid första anblicken så kan det verka som att kompletteringen av din profil verkar komplicerad och tidskrävande. Dock så måste du komma ihåg att denna aktivitet är väldigt viktig eftersom den gör grunden för huruvida du kommer att träffa den rätta eller ej. Efter att du genomfört personlighetstestet så kommer systemet att skapa en komplex bedömning av din personlighet som du sedan kan välja att ladda ner i PDF-format. Förutom att ange din grundläggande information och slutföra personlighetstest så behöver du även vara uppmärksam på valet av dina foton. Säkerställ att du framför dig själva i bästa manner för att öka chansen att träffa din själsfrände.

ElitSinglar VIP-medlemskapspriser

Kostnadsfri profil

Obegränsad kommunikation
Visa medlemmarnas foto
Se vem som besökt din profil
Bekräftelse på att ditt meddelanden lästs

3 månader VIP medlemskap

699 kr (per månad)

Väl synliga och skarpa foton
Upptäck vem som är online just nu
Ta emot och skicka privata meddelanden
Möjlighet att söka snabbt bland olika profiler

6 månader VIP medlemskap

499 kr (per månad)

Väl synliga och skarpa foton
Se vem som är online just nu
Skicka och ta emot privata meddelande
Sök snabbt bland plattformens profiler

12 månader VIP medlemskap

299 kr (per månad)

Väl synliga och skarpa foton
Se vem som är online just nu
Skicka och ta emot privata meddelande
Snabb snabbt bland olika profiler

24 månader VIP medlemskap

159 kr (per månad)

Väl synliga och skarpa foton
Se vem som är online just nu
Skicka och ta emot privata meddelande
Snabb snabbt bland olika profiler

ElitSinglar För-och nackdelar

Fördelar

Komplex och exakta personlighetstest
Resultatet av det slutförda personlighetstestet kan laddas ner
Endast medlemmar som matchar kan komma i kontakt med varandra
Seriösa medlemmar som vet vad de vill
Mobilapplikation finns tillgänglig
Möjlighet till internationell datering

Nackdelar

Det är ej möjligt att söka efter relevanta partners
De flesta funktioner är endast tillgängliga med ett premiumabonnemang
Nedladdning av personlighetstestet är endast tillgängligt för premiummedlemmar

ElitSinglar för användare

Fördelar

Skicka obegränsat antal meddelanden
Se medlemmarnas foto
Ladda ner personlighetstest-analysen
Screenshot

Mina personliga tankar om ElitSinglar

redactor
Eliska Kolarova
Chefsredaktör Lovino.se

Vid första anblicken så verkar Elitsinglar vara en unik dejtingplattform. Du kanske inte får det intrycket vid första anblicken, men plattformen har mern än 15 miljoner medlemmar registerade över hela världen. Det har en framträdande position i Sverige när det kommer till online dejtande. Förutom antalet användare, så lockar man med en ren, modern plattform där du får möjligheten att träffa sofistikerade medlemmar, akademiker och andra individer som letar efter ett seriöst förhållande. Jag rekommenderar det till alla som söker en plattform där de kan träffa likasinnade som vill samma sak som du, nämligen att hitta din livsfrände.

ElitSinglar Användarnas erfarenheter och recensioner

Alla recensioner (4)
Positiva recensioner (3)
Negativa recensioner (1)
Stefan, 34 år gammal

Jag genomförde personlighetstestet med en viss tvekan, men resultatet var till min stora förvåning riktig bra. Jag blev faktiskt ganska förvånad över detta, eftersom det öppnade upp ögonen för mig själv och samtidigt hjälpte mig att lära känna mig själv bättre. Jag gillar även det faktum att algoritmen tar hänsyn till dina personliga preferenser. Jag har varit abonnent i en månad och jag är faktiskt helnöjd. Elitsinglar erbjuder mig en hög nivå av seriösa medlemmar som vill precis samma sak som jag.

JA 2 NEJ 0
Maria, 50 år gammal

När jag först hörde talas om Elitsinglar så blev jag väldigt nyfiken. Efter en lång registreringsprocess så konstaterade jag att jag inte kunde göra något utan ett premiumabonnemang. Mycket nedslående. Åtminstone skulle det vara värt att göra foton från användarna tillgängliga, eftersom jag skulle tänka mig att prenumerera på ett VIP-medlemskap om jag fann dessa attraktiva.

JA 6 NEJ 1
Erica, 28 år gammal

Hittills har jag provat många olika dejtingplattformar och jag var inte alls nöjd med vad jag hittade. Trots att plattformarna letade efter medlemmar som var ute efter ett seriöst förhållande så har det varit precis tvärtom. Detta är inte fallet med Elitsinglar eftersom själva namnet antyder att endast medlemmar med seriösa avsikter är välkommen att registrera sig. De flesta användare är utbildade akademiker som vet vad de vill. Strax efter att jag genomfört registreringen så träffade jag en man som jag regelbundet träffar. Jag hoppas innerst inne att vår relation snart blir något mer än så!

JA 11 NEJ 4
Johan, 47 år gammal

Även om vi fortfarande är i början av vår relation, så är jag ändå väldigt fascinerad av vad Elitsinglar hjälpt mig att uppnå. Det låter kliché, men det är ingen slump att jag hittade min livs-kärlek här. Just därför så kommer jag alltid att vara tacksam gentemot Elitsinglar. Den kvinna som jag lyckats fånga hjärtat hos skulle aldrig ens titta åt mitt håll på gatan. Just därför så är jag evigt tacksam mot Elitsinglar och deras funktionella algoritm. Återigen, tack Elitsinglar!

JA 15 NEJ 8

Du läste om oss på

www.xpressen.se www.aftonbladet.se www.svt.se www.sydsvenskan.se www.svt.se